CTRL+D3.000.000 produktů174.712 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Pop> Shirley Bassey > CD Four Decades Of Song

Four Decades Of Song [CD] Shirley Bassey

Four Decades Of Song
Interpret: Shirley Bassey
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 01.05.2014
Cena s DPH: 286 Kč
Dostupnost: po naskladnění

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0


Skladby - Four Decades Of Song

  • Something
  • As Long As He Needs Me
  • Goldfinger
  • Big Spender
  • Diamonds Are Forever
  • With These Hands
  • Don't Rain On My Parade
  • In the Still of the Night
  • Feelings
  • You Are the Sunshine of My Life
  • What Are You Doing the Rest of Your Life?
  • Cry Me a River
  • You'd Better Love Me (Live)
  • Imagination
  • All of Me
  • The Days of Wine and Roses
  • If You Love Me (I Won't Care)
  • Love is a Many Splendored Thing
  • As If We Never Said Goodbye
  • Don't Cry For Me Argentina
  • The Look of Love
  • Bridge Over Troubled Water
  • My Way
  • You'll Never Know
  • Funny Girl
  • It's Impossible (Somos Novios)
  • Breakfast In Bed
  • One Less Bell To Answer
  • The Greatest Love of All
  • You Never Done It Like That
  • Better Off Alone
  • As We Fall In Love Once More
  • Night Moves
  • Anyone Who Had a Heart
  • The Magic is You
  • How Insensitive
  • Run On and On and On
  • I'll Be Your Audience
  • All In Love is Fair
  • What Kind of Fool Am I?
  • The Way We Were
  • What I Did For Love
  • Emotion
  • Good, Bad But Beautiful
  • Where or When
  • Kiss Me Honey Honey (Kiss Me)
  • Ave Maria
  • My Special Dream
  • Let There Be Love
  • I've Got You Under My Skin
  • In Other Words (Fly Me To the Moon)
  • Just One of Those Things
  • Secret Love
  • Born To Lose
  • Come Back To Me
  • If I Were a Bell
  • Something Wonderful
  • He Loves Me
  • I (Who Have Nothing)
  • I'll Get By (As Long As I Have You)

Shirley Bassey vydává Four Decades Of Song v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Shirley Bassey. Bližší popis Four Decades Of Song bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů