CTRL+D3.000.000 produktů175.665 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Carmen Mcrae > CD Decca Years

Decca Years [CD] Carmen Mcrae

Interpret: Carmen Mcrae
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 29.10.2013
Cena s DPH: 209 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

A Collection Of Her Finest Decca Recordings 1955-1958

Skladby - Decca Years

  • Znění: Anglicky
  • Blue Moon
  • a Fine Romance
  • Délka : 60 min
  • a Nightingale Sang In Berkeley Square
  • Mad About the Boy
  • Nice Work If You Can Get It
  • I Can't Get Started
  • If You'd Stay the Way I Dream About You
  • Between the Devil and the Deep Blue Sea
  • Laughing Boy
  • Exactly Like You
  • Give Me the Simple Life
  • Happy To Make Your Acquaintance
  • Yardbird Suite
  • Tea For Two
  • You're Mine
  • It's the Little Things That Mean So Much
  • I'm Through With Love
  • East of the Sun
  • All My Life
  • I Can't Escape From You
  • Without a Word of Warning
  • Baltimore Oriole
  • Star Eyes
  • My Foolish Heart
  • But Beautiful
  • (I Don't Stand)A Ghost of a Chance (With You)
  • My Funnyvalentine
  • I Get a Kick Out Ofyou
  • Yesterdays
  • All the Things You Are
  • I'll Remember April
  • Sometimes I'm Happy
  • Supper Time
  • Lilacs In the Rain
  • Weak For the Man
  • I Guess I'll Dress Up For the Blues
  • Nowhere
  • Summer is Gone
  • This Will Make You Laugh
  • I'll See You Again
  • When the Swallows Come Back To Capistrano
  • Mister Meadowlark
  • Any Old Time
  • a Shoulder To Cry On
  • What's New
  • Come Down To Earth, Mr. Smith
  • Bob White
  • Midnight Sun
  • Love is Here To Stay
  • Good Morning,Heartache
  • Speak Low
  • Lush Life
  • I'm a Dreamer
  • the Night We Called It a Day
  • I'm Putting All My Eggs In One Basket
  • My Future Just Passed
  • My One and Only Love
  • I Was Doing All Right
  • If I Were a Bell
  • If Love Were All
  • Perdido
  • the Eagle and Me
  • You Took Advantage of Me
  • What Can I Say After I Say I'm Sorry
  • I Remember Clifford
  • (Until the Real Thing Comes Along
  • You're the Top
  • Last Night When We Were Young
  • Guess Who I Saw Today
  • Even If It Breaks My Heart
  • Dream of Life
  • All This Could Lead To Love
  • Bye Bye Blackbird

Carmen Mcrae vydává Decca Years v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Carmen Mcrae. Bližší popis Decca Years bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů