CTRL+D3.000.000 produktů175.665 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Pop> Frank Sinatra > CD Capitol Years 1953 - 1962

Capitol Years 1953 - 1962 [CD] Frank Sinatra

Interpret: Frank Sinatra
Nosič: CD (12 disků)
Distribuce: BS
Vydání: 03.11.2014
Cena s DPH: 527 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

Clamshell Boxset W/ 24pg. Booklet

Skladby - Capitol Years 1953 - 1962

  • The Girl Next Door
  • They Can´t Take That Away From Me
  • Violets For Your Furs
  • Someone To Watch Over Me
  • My One And Only Love
  • Little Girl Blue
  • Like Someone In Love
  • A Foggy Day
  • It Worries Me
  • I Can Read Between The Lines
  • I Get A Kick Out Of You
  • My Funny Valentine
  • Jeepers Creepers
  • Taking A Chance On Love
  • Wrap Your Troubles In Dreams
  • Lean Baby
  • I Love You
  • I´m Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
  • Get Happy
  • All Of Me
  • How Could You Do A Thing Like That To Me
  • Why Should I Cry Over You?
  • Sunday
  • Just One Of Those Things
  • In The Wee Small Hours Of The Morning
  • Mood Indigo Glad To Be Unhappy
  • I Get Along Without You Very Well
  • Deep In A Dream
  • I See Your Face Before Me
  • Can´t We Be Friends?
  • When Your Lover Has Gone
  • What Is This Thing Called Love?
  • Last Night When We Were Young
  • I´ll Be Around Ill Wind
  • It Never Entered My Mind
  • Dancing On The Ceiling
  • I´ll Never Be The Same
  • This Love Of Mine
  • I´ve Got The World On A String
  • From Here To Eternity
  • South Of The Border
  • Don´t Worry ´bout Me
  • Anytime, Anywhere
  • Three Coins In The Fountain
  • Rain (falling From The Skies)
  • The Gal That Got Away
  • Young At Heart
  • You Make Me Feel So Young
  • It Happened In Monterey
  • You´re Getting To Be A Habit With Me
  • You Brought A New Kind Of Love To Me
  • Too Marvellous For Words
  • Old Devil Moon
  • Pennies From Heaven
  • Love Is Here To Stay
  • I´ve Got You Under My Skin
  • I Thought About You
  • We´ll Be Together Again
  • Makin´ Whoopee
  • Swingin´ Down The Lane
  • Anything Goes
  • How About You?
  • Half As Lovely (twice As True)
  • You, My Love
  • I Could Have Told You
  • When I Stop Loving You
  • Love And Marriage
  • Learnin´ The Blues (love Is) The Tender Trap
  • You Forgot All The Words (while I Still Remember The Tune)
  • Look To Your Heart
  • Not As A Stranger
  • Close To You
  • P.s. I Love You
  • Love Locked Out
  • Everything Happens To Me
  • It´s Easy To Remember (and So Hard To Forget)
  • Don´t Like Goodbyes
  • With Every Breath I Take
  • Blame It On My Youth
  • It Could Happen To You
  • I´ve Had My Moments
  • I Couldn´t Sleep A Wink Last Night
  • The End Of A Love Affair
  • Our Town
  • Same Old Saturday Night
  • Fairy Tale
  • The Impatient Years
  • If I Had Three Wishes
  • I´m Gonna Live Till I Die
  • (how Little It Matters) How Little We Know
  • ...

Frank Sinatra vydává Capitol Years 1953 - 1962 v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Frank Sinatra. Bližší popis Capitol Years 1953 - 1962 bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů