CTRL+D3.000.000 produktů176.301 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Pop> Kay Starr > CD 7 Classic Albums Vol.2

7 Classic Albums Vol.2 [CD] Kay Starr

Interpret: Kay Starr
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 09.10.2014
Cena s DPH: 192 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

7 Classic Albums On A 4cd Set

Skladby - 7 Classic Albums Vol.2

  • Please Be Kind
  • Side By Side
  • Someday Sweetheart
  • Tonight You Belong To Me
  • Waiting At the End of the Road
  • It´s the Talk of the Town
  • What Can I Say After I Say I´m Sorry
  • I Just Couldn´t Take It Baby
  • The Breeze
  • I´ve Got the World On a String
  • When My Dreamboat Comes Home
  • A Hundred Years From Today
  • Wrap Your Troubles In Dreams
  • Glad Rag Doll
  • Fit As a Fiddle
  • My Buddy
  • You Can Depend On Me
  • I Want a Little Boy
  • I´ll Never Say ´Never Again´ Again
  • The Prisoner´s Song
  • Once More
  • Georgia On My Mind
  • Jump For Joy
  • Steady Daddy
  • You´ve Got To See Mama Ev´ry Night (or You Can´t See Mama At
  • You Gotta Buy, Buy, Buy For Baby
  • Poor Papa (He´s Gotta Nothin´ At All)
  • You´re the One I Care For
  • It´s the First Time (I´ve Given My Heart)
  • Second Hand Love
  • Mercy, Mercy, Mercy
  • A Faded Summer Love
  • Hold Me, Hold Me, Hold Me
  • The Lonesomest Gal In Town
  • After You´ve Gone
  • A Woman Likes To Be Told
  • Maybe You´ll Be There
  • I´m Waiting For the Ships That Never Come In
  • What Will I Tell My Heart
  • Evenin´
  • He´s Funny That Way
  • I Got the Spring Fever Blues
  • Don´t Tell Him What Happened To Me
  • I Got It Bad, and That Ain´t Good
  • Everybody´s Somebody´s Fool
  • It Will Have To Do (Until the Real Thing Comes Along)
  • Ain´t Misbehavin´
  • Good For Nothing Joe
  • Lover
  • Just You, Just Me
  • Them There Eyes
  • Blue Lou
  • Tenderly
  • Little Girl
  • It´s a Old Lonesome Town (When Your Not Around)
  • You´re Driving Me Crazy (What Did I Do)
  • The House is Haunted (By the Echo of Your Last Goodbye)
  • We Three (My Echo, My Shadow and Me)
  • I Really Don´t Want To Know
  • Blue Starr
  • Wedding Blues
  • It´s Funny To Everyone But Me
  • Little White Lies
  • Just Like a Butterfly (That´s Caught In the Rain)
  • Blue and Sentimental
  • Dry Bones
  • Rockin´ Chair
  • I Gotta Get Away From You
  • Till We Meet Again
  • True Blue Lou
  • Lazy Bones
  • Lonesome Road
  • The Glory of Love
  • I´m Confessin´ (That I Love You)
  • Lover Man (Oh, Where Can You Be)
  • How Deep is the Ocean
  • Do I Worry

Kay Starr vydává 7 Classic Albums Vol.2 v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Kay Starr. Bližší popis 7 Classic Albums Vol.2 bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů