CTRL+D3.000.000 produktů176.601 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Helen Merrill > CD 7 Classic Albums -digi-

7 Classic Albums -digi- [CD] Helen Merrill

Interpret: Helen Merrill
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 08.10.2015
Cena s DPH: 192 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

7 Classic Albums On A 4cd Set

Skladby - 7 Classic Albums -digi-

  • Don't Explain
  • You'd Be So Nice To Come Home To
  • What's New
  • Falling In Love With Love
  • Yesterday's
  • Born To Be Blue
  • 'S Wonderful
  • Lilac Wine
  • Anything Goes
  • Mountain High, Valley Low
  • Beautiful Love
  • Comes Love
  • End of a Love Affair
  • When I Fall In Love
  • The Masquerade is Over
  • Just You, Just Me
  • Spring Will Be a Little Late This Year
  • You Won't Forget Me
  • Wait Till You See Him
  • People Will Say We're In Love
  • By Myself
  • Any Place I Hang My Hat is Home
  • I've Never Seen
  • He Was Too Good To Me
  • A New Town is a Blue Town
  • You're Lucky To Me
  • Where Flamingo's Fly
  • Dream of You
  • I'm a Fool To Want You
  • I'm Just a Lucky So and So
  • Troubled Waters
  • Soft As Spring
  • Black is the Colour of My True Love's Hair
  • It's a Lazy Afternoon
  • The Things We Did Last Summer
  • After You
  • If You Go
  • If I Forget You
  • If Love Were All
  • Easy Come, Easy Go
  • I'll Be Around
  • Bye Bye Blackbird
  • When the Sun Comes Out
  • I Remember You
  • Softly As In a Morning Sunrise
  • Dearly Beloved
  • Summertime
  • All of You
  • I See Your Face Before Me
  • Let Me Love You
  • The Nearness of You
  • This Time the Dream's On Me
  • Just Imagine
  • The Blues (From Black, Brown & Beige)
  • Am I Blue
  • Blue Gardenia
  • You've Got a Date With the Blues
  • The Thrill is Gone
  • (Ah, the Young Trees) When the World Was Young
  • Blues In My Heart
  • Vous M'eblouissez (You Go To My Head)
  • Lorsque Tu M'embrasses (Just Squeeze Me)
  • The Meaning of the Blues
  • Signing Off
  • Spoken Lyrics In Italian
  • Night and Day
  • Spoken Lyrics In Italian
  • Everything Happens To Me
  • Spoken Lyrics In Italian
  • Autumn In New York
  • Spoken Lyrics In Italian
  • Why Don't You Do Right
  • Spoken Lyrics In Italian
  • You Don't Know What Love is
  • Spoken Lyrics In Italian
  • These Foolish Things
  • Spoken Lyrics In Italian
  • April In Paris
  • Spoken Lyrics In Italian
  • I've Got You Under My Skin
  • Spoken Lyrics In Italian
  • Solitude
  • Spoken Lyrics In Italian
  • Willow Weep For Me
  • Spoken Lyrics In Italian
  • When Your Lover Has Gone

Helen Merrill vydává 7 Classic Albums v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Helen Merrill. Bližší popis 7 Classic Albums bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů