CTRL+D3.000.000 produktů176.494 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Billie Holiday > CD Essential Brunswick Rec.

Essential Brunswick Rec. [CD] Billie Holiday

Essential Brunswick Rec.
Interpret: Billie Holiday
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 06.12.2013
Cena s DPH: 209 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

.. Recordings

Skladby - Essential Brunswick Rec.

  • These Foolish Things
  • Easy To Love
  • I Cried For You
  • What a Little Moonlight Can Do
  • Carelessly
  • the Way You Look Tonight
  • If You Were Mine
  • I'm Painting the Town Red
  • a Sunbonnet Blue
  • What a Night, What a Moon,What a Girl
  • Everybody's Laughing
  • It's Too Hot For Words
  • Twenty-Four Hours a Day
  • Yankee Doodle Never Went To Town
  • Eeny Meeny Miney Mo
  • You Let Me Down
  • Spreadin' Rhythm Around
  • Life Begins When You're In Love
  • It's Like Reaching For the Moon
  • Guess Who?
  • With Thee I Swing
  • These 'N' That 'N' Those
  • Easy Living
  • Moanin' Low
  • Pennies From Heaven
  • I Must Have That Man
  • Mean To Me
  • I'll Get By (As Long As I Have You)
  • I Can't Give You Anything But Love
  • Who Loves You
  • That's Life I Guess
  • He Ain't Got Rhythm
  • This Year's Kisses
  • Why Was I Born
  • You Showed Me the Way
  • Sentimental and Melancholy
  • My Last Affair
  • How Could You
  • Sun Showers
  • Yours and Mine
  • Foolin' Myself
  • I'll Never Be the Same
  • Miss Brown To You
  • the Mood That I'm In
  • Nice Work If You Can Get It
  • My Man
  • I Wished On the Moon
  • Can't Help Lovin' Dat Man
  • Sugar
  • Things Are Looking Up
  • My First Impression of You
  • I Can't Believe That You're In Love With Me
  • If Dreams Come True
  • Here It is Tomorrow Again
  • Say It With a Kiss
  • April In My Heart
  • I'll Never Fail You
  • They Say
  • You're So Desirable
  • You're Gonna See a Lot of Me
  • Hello,My Darling
  • Let's Dream In the Moonlight
  • What Shall I Say
  • It's Easy To Blame the Weather
  • More Than You Know
  • When You're Smiling

Billie Holiday vydává Essential Brunswick Rec. v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Billie Holiday. Bližší popis Essential Brunswick Rec. bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů