CTRL+D3.000.000 produktů176.301 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Ella Fitzgerald > CD Song Books Vol.2

Song Books Vol.2 [CD] Ella Fitzgerald

Song Books Vol.2
Interpret: Ella Fitzgerald
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 02.12.2013
Cena s DPH: 216 Kč
Dostupnost: po naskladnění

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

Song Books Volume 2, Duke Ellington & Irving Berlin

Skladby - Song Books Vol.2

  • Rockin' In Rhythm
  • Drop Me Off In Harlem
  • Day Dream
  • Caravan
  • Take the 'A' Train
  • I Ain't Got Nothing' But the Blues
  • Clementine
  • I Didn't Know About You
  • I'm Beginning To See the Light
  • Lost In Meditation
  • Perdido
  • Cotton Tail
  • Do Nothin' Till You Hear From Me
  • Just A-Sittin' and A-Rockin'
  • (In My) Solitude
  • Rocks In My Bed
  • Satin Doll
  • Sophisticated Lady
  • Just Squeeze Me (But Please Don't Tease Me)
  • It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)
  • Azure
  • I Let a Song Go Out of My Heart
  • In a Sentimental Mood
  • Don't Get Around Much Anymore
  • Prelude To a Kiss
  • Mood Indigo
  • In a Mellow Tone
  • Love You Madly
  • Lush Life
  • Squatty Roo
  • I'm Just a Lucky So-and-So
  • All Too Soon
  • Everything But You
  • I Got It Bad (and That Ain't Good)
  • Bli-Blip
  • Chelsea Bridge
  • Portrait of Ella Fitzgerald: Royal Ancestry/All Heart/ Beyo
  • The E and D Blues (E For Ella, D For Duke)
  • Let's Face the Music and Dance
  • You're Laughing At Me
  • Let Yourself Go
  • You Can Have Him
  • Russian Lullaby
  • Puttin' On the Ritz
  • Get Thee Behind Me Satan
  • Alexander's Ragtime Band
  • Top Hat, White Tie, and Tails
  • How About Me
  • Cheek To Cheek
  • I Used To Be Color Blind
  • Lazy
  • How Deep is the Ocean
  • All By Myself
  • Remember
  • Supper Time
  • How's Chances
  • Heat Wave
  • Isn't This a Lovely Day (To Be Caught In the Rain)
  • You Keep Coming Back Like a Song
  • Reaching For the Moon
  • Slumming On Park Avenue
  • The Song is Ended (But the Melody Lingers On)
  • I'm Putting All My Eggs In One Basket
  • Now It Can Be Told
  • Always
  • It's a Lovely Day Today
  • Change Partners
  • No Strings (I'm Fancy Free)
  • I've Got My Love To Keep Me Warm

Ella Fitzgerald vydává Song Books Vol.2 v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Ella Fitzgerald. Bližší popis Song Books Vol.2 bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů