CTRL+D3.000.000 produktů174.740 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Ella Fitzgerald > CD 6 Classic Albums Vol.3

6 Classic Albums Vol.3 [CD] Ella Fitzgerald

6 Classic Albums Vol.3
Interpret: Ella Fitzgerald
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 08.05.2014
Cena s DPH: 216 Kč
Dostupnost: po naskladnění

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

6 Classic Albums On a 4cd Set

Skladby - 6 Classic Albums Vol.3

  • Lullaby of Birdland
  • Rough Ridin'
  • Angel Eyes
  • Smooth Sailing
  • Oh, Lady Be Good
  • Later
  • Ella Hums the Blues
  • How High the Moon
  • Basin Street Blues
  • Air Mail Special
  • Flying Home
  • Can't We Be Friends
  • Isn't This a Lovely Day
  • Moonlight In Vermont
  • They Can't Take That Away From Me
  • Under a Blanket of Blue
  • Tenderly
  • A Foggy Day
  • Stars Fell On Alabama
  • Cheek To Cheek
  • The Nearness of You
  • April In Paris
  • Don't Be That Way
  • Makin' Whoopee
  • They All Laughed
  • Comes Love
  • Autumn In New York
  • Let's Do It, Let's Fall In Love
  • Stompin' At the Savoy
  • I Won't Dance
  • Gee Baby, Ain't I Good To You
  • Let's Call the Whole Thing Off
  • These Foolish Things
  • I've Got My Love To Keep Me Warm
  • Willow Weep For Me
  • I'm Putting All My Eggs In One Basket
  • A Fine Romance
  • Ill Wind
  • Love is Here To Stay
  • I Get a Kick Out of You
  • Learnin' the Blues
  • Its All Right With Me
  • Don'cha Go 'Way Mad
  • Bewitched, Bothered and Bewildered
  • These Foolish Things
  • Ill Wind
  • Goody Goody
  • Moonlight In Vermont
  • Stompin' At the Savoy
  • Oh, Lady Be Good
  • This Can't Be Love
  • I Got It Bad (and That Ain't Good)
  • Body and Soul
  • April In Paris
  • I've Got a Crush On You
  • Air Mail Special
  • I Can't Give You Anything But Love
  • This Could Be the Start of Something Big
  • I've Got the World On a String
  • You're Driving Me Crazy
  • Just In Time
  • It Might As Well Be Spring
  • Take the 'A' Train
  • Stairway To the Stars
  • (If You Can't Sing It) You'll Have To Swing It (Mr Paganini
  • Satin Doll
  • Blue Moon
  • Baby, Won't You Please Come Home
  • Air Mail Special

Ella Fitzgerald vydává 6 Classic Albums Vol.3 v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Ella Fitzgerald. Bližší popis 6 Classic Albums Vol.3 bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů