CTRL+D3.000.000 produktů174.740 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Pop> Ray Conniff > CD 8 Classic Albums -digi-

8 Classic Albums -digi- [CD] Ray Conniff

Interpret: Ray Conniff
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 08.10.2015
Cena s DPH: 192 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

8 Classic Albums On A 4cd Set

Skladby - 8 Classic Albums -digi-

  • You´re an Old Smoothie
  • Buttons and Bows
  • Let´s Put Out the Lights (and Go To Sleep)
  • It´s Been a Long, Long Time
  • Zip-A-Dee Doo-Dah
  • Deep In the Heart of Texas
  • Love is the Sweetest Thing
  • They Say It´s Wonderful
  • Hands Across the Table
  • My Heart Cries For You
  • Rosalie
  • Remember
  • You´ll Never Know
  • Dancing With Tears In My Eyes
  • I´m In the Mood For Love
  • I´ll Be Seeing You
  • It´s Dark On Observatory Hill
  • These Foolish Things (Remind Me of You)
  • Ma, He´s Making Eyes At Me
  • Young At Heart
  • If I Loved You
  • Harbour Lights
  • I´ll See You In My Dreams
  • Besame Mucho
  • Stranger In Paradise
  • Summertime
  • I´ve Got You Under My Skin
  • Too Young
  • Softly, As In a Morning Sunrise
  • Just One of Those Things
  • Deep Purple
  • Brazil
  • Night and Day
  • Temptation
  • Say It With Music
  • Memories Are Made of This
  • Tammy
  • Young Love
  • Three Coins In the Fountain
  • Moments To Remember
  • My Foolish Heart
  • Love Me Tender
  • Around the World
  • Love Letters In the Sand
  • Unchained Melody
  • Only You (and You Alone)
  • No Other Love
  • Somebody Loves Me
  • Golden Earrings
  • You´re the Cream In My Coffee
  • The Green Leaves of Summer
  • Don´t Fence Me In
  • I Only Have Eyes For You
  • The Thrill is Gone
  • You´d Be So Nice To Come Home To
  • It Had To Be You
  • I Don´t Want To Set the World On Fire
  • Moon Song
  • All or Nothing At All
  • The Continental
  • Cancion a Mi Bien Amada
  • El Mar
  • La Luciernaga
  • La Cancion Del Pobre Juan
  • Luna Azul
  • Tico-Tico
  • Las Rocas Blancas De Dover
  • Safari Africano
  • Manana
  • Lisboa Antigua
  • Aquellos Ojos Verdes
  • Autumn Leaves/Just Walking In the Rain
  • I Fall In Love Yoo Easily/My Heart Stood Still
  • Dancing On the Ceiling/ Dancing In the Dark
  • I Wish I Didn´t Love You So/ Bewitched
  • Whatever Wil Be, Will Be (Que Sera, Sera)/True Love
  • Chances Are/It´s Not For Me To Say
  • Volare (Nel Blu Dipinto Blu)
  • Gigi
  • Yellow Rose
  • Wheel of Fortune
  • The Song From Moulin Rouge (Where is Your Heart)
  • Mack the Knife
  • I´ll Walk You Home
  • Never On Sunday
  • Chanson D´amour
  • Blueberry Hill
  • Cry
  • My Prayer

Ray Conniff vydává 8 Classic Albums v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Ray Conniff. Bližší popis 8 Classic Albums bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů