CTRL+D3.000.000 produktů179.414 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Folk / Country> Jim Reeves > CD Gentleman Jim V.02

Gentleman Jim V.02 [CD] Jim Reeves

Interpret: Jim Reeves
Nosič: CD (2 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 10.12.2008
Běžná cena: 527 Kč
Cena s DPH: 420 Kč   SLEVA: -20%
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0


Skladby - Gentleman Jim V.02

Audio ukázky

  • Memories Are Made Of This
  • Mona Lisa
  • Roses Are Red My Love
  • I Can´t Stop Loving You
  • Moon River
  • I Fall To Pieces
  • From A Jack To A King
  • Waiting For A Train
  • Danny Boy
  • Have I Told You Lately That I Love You
  • Now And Then There´s) A Fool Such As I
  • Moon Light And Roses
  • You´ll Never Know
  • There´ll Be Blue Birds Over (The White Cliffs Of Dover)
  • Take My Hand Precious Lord
  • Its Only A Paper Moon
  • Someday (You’ll Want Me To Want You)
  • Goodnight Irene
  • It Is No Secret (What God Can Do)
  • Carolina Moon
  • The Jim Reeves Medley (Bonus Track)
  • The Blizzard
  • Your Old Love Letters
  • Am I Losing You
  • Bimbo
  • Stand At Your Window
  • Danny Boy
  • Mexican Jo/Yonder Comes A Sucker
  • Four Walls/I Missed Me/Tennesse Waltz/I Really Don’t Want to Know/He’ll Have To Go
  • Walking The Floor Over You
  • One By One
  • Wildwood Flower

Disc: 2

1. Drinking Tequila
2. Heart Breaking Baby
3. Wagon Load of Love
4. What Were You Doing (Last Night)
5. Whispering Willow
6. Spanish Violins
7. If You Love Me Don`t Leave Me
8. I`ll Tell the World I Love You
9. I Love You More
10. Home
11. I`m Beginning to Forget You
12. Have I Told You Lately That I Love You
13. Just Call Me Lonesome
14. How`s the World Treating You
15. If Heartaches Are the Fashion
16. Dear Hearts and Gentle People
17. Roly Poly
18. Wind-Up Doll
19. Sweet Evening Breeze
20. Your Old Love Letters
21. Till the End of the World
22. Making Believe
23. Oklahoma Hills
24. Highway to Nowhere
25. If You Were Mine
26. Everywhere You Go
27. I`ve Lived a Lot in My Time
28. Interview With Smiley Burnette

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Reeves, Jim Legend

Reeves, Jim CD Legend

Cena: 190 Kč

Vyhledávání v 3.000.000 produktů