CTRL+D3.000.000 produktů175.616 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Dinah Washington > CD 7 Classic Albums

7 Classic Albums [CD] Dinah Washington

Interpret: Dinah Washington
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 22.08.2013
Cena s DPH: 192 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

7 Classic Albums On A 4cd Set

Skladby - 7 Classic Albums

  • Look to the Rainbow
  • Ill Wind
  • A Cottage For Sale
  • All of Me
  • More Than You Know
  • There´ll Be Some Changes Made
  • Goodbye
  • Willow Weep For Me
  • Make Me a Present of You
  • Smoke Gets In Your Eyes
  • I Could Have Told You So
  • Accent On Youth
  • What is This Thing Called Love
  • The Show Must Go On
  • The Birth of the Blues
  • Christopher Columbus
  • ´Tain´t Nobody´s Biz-Ness If I Do
  • The Jitterbug Waltz
  • Someone´s Rocking My Dreamboat
  • Ain´t Cha Glad
  • Squeeze Me
  • Ain´t Misbehavin´
  • Black and Blue
  • Everybody Loves My Baby
  • I´ve Got a Feeling I´m Falling
  • Honeysuckle Rose
  • Keepin´ Out of Mischief Now
  • After You´ve Gone
  • Send Me To the ´Lectric Chair
  • Jailhouse Blues
  • Trombone Butter
  • You´ve Been a Good Old Wagon
  • Careless Love
  • Back Water Blues
  • If I Could Be With You (One Hour Tonight)
  • Me and My Gin
  • Fine Fat Daddy
  • This Bitter Earth
  • I Understand
  • This Love of Mine
  • Alone
  • Somewhere Along the Line
  • The Song is Ended (But the Melody Lingers On)
  • Everybody Loves Somebody
  • Ask a Women Who Knows
  • A Man Only Does (What a Women Makes Him Do)
  • A Bad Case of the Blues
  • When I Fall In Love
  • Unforgettable
  • Drinking Again
  • Just Friends
  • I´m Gonna Laugh You Right Out of My Life
  • I´ll Be Around
  • Love, I Found You Gone
  • I Don´t Know You Anymore
  • Baby, Won´t You Please Come Home
  • Lover Man (Oh, Where Can You Be)
  • The Man That Got Away
  • For All We Know
  • Say It Isn´t So
  • On the Street of Regret
  • Fly Me To the Moon
  • You´re a Sweetheart
  • Our Love
  • Love is the Sweetest Thing
  • I´ll Close My Eyes
  • I Didn´t Know About You
  • If It´s the Last Thing I Do
  • Do Nothin´ Till You Hear From Me
  • My Devotion
  • That´s My Desire
  • Was It Like That
  • Me and the One That I Love
  • Destination Moon
  • Miss You
  • A Handful of Stars
  • Is You is or is You Ain´t My Baby
  • You´re Nobody ´Til Somebody Loves You
  • Red Sails In the Sunset
  • Where Are You
  • Coquette
  • Take Your Shoes Off Baby

Dinah Washington vydává 7 Classic Albums v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Dinah Washington. Bližší popis 7 Classic Albums bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů