CTRL+D3.000.000 produktů175.474 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
        17. listopadu má prodejna pro osobní odběry ZAVŘENO. Těšíme se na Vás opět v pondělí. Ale Nebojte se jíst - a hubnout! si můžete předobjednat hned.

8 Classic Albums [CD] Ernest Tubb

8 Classic Albums
Interpret: Ernest Tubb
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 17.01.2013
Běžná cena: 249 Kč
Cena s DPH: 192 Kč   SLEVA: -23%
Dostupnost: po naskladnění

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

8 Classic Albums On A 4cd Set

Skladby - 8 Classic Albums

  • Stand By Me
  • The Old Rugged Cross
  • What a Friend We Have In Jesus
  • The Wonderful City
  • When I Take My Vacation In Heaven
  • Farther Along
  • May the Good Lord Bless and Keep You
  • When It's Prayer Meetin' Time In the Hollow
  • Mother the Queen of My Heart
  • I'm Lonely and Blue
  • Why Did You Give Me Your Love
  • I'm Free From the Chain Gang Now
  • Why Should I Be Lonely
  • Hobo's Meditation
  • A Drunkard's Child
  • Any Old Time
  • Walking the Floor Over You
  • I'll Always Be Glad To Take You Back
  • I Don't Blame You
  • Soldier's Last Letter
  • Let's Say Goodbye Like We Said Hello
  • Seaman's Blues
  • Try Me One More Time
  • Rainbow At Midnight
  • Have You Ever Been Lonely
  • Filipino Baby
  • Till the End of the World
  • Slippin' Around
  • Tennessee Border
  • Goodnight Irene
  • Hillbilly Fever
  • Don't Be Ashamed of Your Age
  • Double-Datin'
  • It's the Mileage That's Slowin' Us Down
  • No Help Wanted
  • Too Old To Cut Themustard
  • Kentucky Waltz
  • I'm In Love With Molly
  • The Strange Little Girl
  • You're a Real Good Friend
  • You're Breaking My Heart
  • I Dreamed of an Old Love Affair
  • I Know My Baby Loves Me In Her Own Peculiar Way
  • Mississippi Gal
  • When a Soldier Knocks and Finds Nobody Home
  • Daisy May
  • I've Got the Blues For Mammy
  • This Troubled Mind O'Mine
  • I Knew the Moment I Lost You
  • You're the Only Good Thing (That's Happened To Me)
  • My Hillbilly Baby
  • There's No Fool Like a Young Fool
  • I'm a Long Gone Daddy
  • All Those Yesterdays
  • San Antonio Rose
  • That My Darlin' is Me
  • Educated Mama
  • The Next Voice You Hear
  • I Wonder Why I Worry Over You
  • Your Cheatin' Heart
  • It Makes No Difference Now
  • I'm Waiting For Ships That Never Come In
  • Don't Trade Your Old Fashioned Sweetheart
  • It's the Age That Makes the Difference
  • Do It Now
  • He'll Have To Go
  • Mister Blues
  • You Win Again
  • I Believe I'm Entitled To You
  • Who Will Buy the Wine
  • White Silver Sands
  • Am I That Easy To Forget
  • A Guy Named Joe
  • The Kind of Love She Gave To Me
  • Pick Me Up On Your Way Down
  • Why I'm Walkin'
  • The Yellow Rose of Texas
  • I'll Step Aside
  • Drivin' Nails In My Coffin
  • Till We Two Are One
  • Kansas City Blues
  • Don't Forbid Me
  • Two Glasses Joe
  • Journey's End
  • It's a Lonely World
  • There's a Little Bit of Everything In Texas
  • Jealous Loving Heart

Ernest Tubb vydává 8 Classic Albums v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Ernest Tubb. Bližší popis 8 Classic Albums bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů