CTRL+D3.000.000 produktů174.740 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Pop> Searchers > CD Collected

Collected [CD] Searchers

Interpret: Searchers
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 14.06.2012
Cena s DPH: 418 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

Best Of

Skladby - Collected

  • Sweets For My Sweet
  • Sweet Nothins
  • It's All Been a Dream
  • Ain't Gonna Kiss Ya
  • Alright
  • Farmer John
  • Love Potion No. 9
  • Where Have All the Flowers Gone
  • Since You Broke My Heart
  • Sugar and Spice
  • Some Other Guy
  • Saints and Searches
  • Don't Cha Know
  • Listen To Me
  • Hungry For Love
  • All My Sorrows
  • Saturday Night Out
  • Bye Bye Johnny
  • Needles and Pins
  • Don't Throw Your Love Away
  • I Pretend I'm With You
  • This Empty Place
  • I Count the Tears
  • Sho' Know a Lot About Love
  • Can't Help Forgiving You
  • Where Have You Been?
  • Someday We're Gonna Love Again
  • Shame, Shame, Shame
  • No One Else Could Love Me
  • The System
  • When You Walk In the Room
  • (I'll Be) Missing You
  • What Have They Done To the Rain
  • This Feeling Inside
  • Goodbye My Love
  • Til I Met You
  • Everybody Come Clap Your Hands
  • If I Could Find Someone
  • Magic Potion
  • I Don't Want To Go On Without You
  • Till You Say You'll Be Mine
  • Goodnight Baby
  • Bumble Bee
  • He's Got No Love
  • Once Upon a Time
  • So Far Away
  • When I Get Home
  • I'm Never Coming Back
  • Take Me For What I'm Worth
  • Too Many Miles
  • Don't You Know Why
  • Each Time
  • Be My Baby
  • Does She Really Care For Me
  • I'm Your Loving Man
  • Take It or Leave It
  • Don't Hide It Away
  • Have You Ever Loved Somebody
  • It's Just the Way (Love Will Come and Go)
  • Popcorn, Double Feature
  • Lovers
  • Western Union
  • I'll Cry Tomorrow
  • Second Hand Dealer
  • Crazy Dreams
  • I Don't Want To Be the One
  • Hollywood
  • Umbrella Man
  • Somebody Shot the Lollipop Man
  • Shoot 'Em Up Baby
  • Kinky Kathy Abernathy
  • Geld (Das Ist, Was Ich W|Nsche) (Money (That's What I Want))
  • Landwirt John (Farmer John)
  • Mais C'+Tait Un R?Ve (It's All Been a Dream)
  • S|? Ist Sie (Sugar and Spice)
  • Ils La Chantaient Il Y a Longtemps (Saints and Searchers)
  • Tausend Nadelstiche (Needles & Pins)
  • C'est Arrive Comme Ca (Don't Throw Your Love Away)
  • Wenn Ich Dich Seh (When You Walk In the Room)
  • Verzeih' My Love (Goodbye My Love)
  • Aggravation

Searchers vydává Collected -digi- v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Searchers. Bližší popis Collected -digi- bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů