CTRL+D3.000.000 produktů176.401 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Nat King Cole > CD Unforgettably Incom Parably Eternally The Voice Of Nat King Cole

Unforgettably Incom Parably Eternally The Voice Of Nat King Cole [CD] Nat King Cole

Interpret: Nat King Cole
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 09.02.2006
Cena s DPH: 341 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0


Skladby - Unforgettably Incom Parably Eternally The Voice Of Nat King Cole

  • Sweet Lorraine
  • Straighten Up & Fly Right
  • What Can I Say After I Say I'm Sorry
  • Vom, Vim, Veedle
  • Gee Baby, Ain't I Good To You
  • All For You
  • It's Only a Paper Moon
  • Embraceable You
  • I Can't See For Lookin'
  • I'm an Errand Boy For Rhythm
  • If You Can't Smile & Say Yes (Please Don't Cry A
  • Katusha
  • The Frim Fram Sauce
  • Come To Baby, Do
  • You Call It Madness (But I Call It Love)
  • You Don't Learn That In School
  • What'll I Do
  • That's What
  • (I Love You) For Sentimental Reasons
  • Naughty Angeline
  • That's the Beginning of the End
  • Chant of the Blues (Dog-Gone Unlucky Blues)
  • I've Got a Way With Women
  • Too Marvelous For Words
  • The Christmas Song
  • (Get Your Kicks On) Route 66
  • Nature Boy
  • Makin' Whoopee
  • Nat Meets June
  • A Portrait of Jennie
  • My Mother Told Me
  • Those Things Money Can't Buy
  • Lush Life
  • Dream a Little Dream of Me
  • Calypso Blues
  • 'Tis Augumn
  • Land of Love
  • My First Love & My Last Love
  • Orange Colored Sky
  • Baby Won't You Say You Love Me
  • Too Young
  • I Almost Lost My Mind
  • Mona Lisa
  • What Does It Take
  • The Ruby & the Pearl
  • I'm Hurtin'
  • I'll Never Say Never Again Again
  • Time Out For Tears
  • Walkin' My Baby Back Home
  • Somewhere Along the Way
  • Unforgettable
  • It's Crazy
  • Tenderly
  • Darling, Je Vous Aime Beaucoup
  • You Stepped Out of a Dream
  • Pretend
  • Almost Like Being In Love
  • Angel Eyes
  • A Blossom Fell
  • This Can't Be Love
  • Hold My Hand
  • Hajji Baba (Persian Lament)
  • Make Her Mine
  • That's All
  • Lover Come Back To Me
  • Smile
  • Faith Can Move Mountains
  • Can't I?
  • Autumn Leaves
  • The Blues From Kiss Me Deadly (I'd Rather Have
  • If I May
  • I'm Gonna Laugh You Right Out of My Life
  • When Rock & Roll Came To Trinidad (Bonus Track)
  • Stardust (Bonus Track)
  • When I Fall In Love (Bonus Track)

Nat King Cole vydává Unforgettably Incom... v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Nat King Cole. Bližší popis Unforgettably Incom... bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů