CTRL+D3.000.000 produktů169.502 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Anita O´day > CD Verve Years

Verve Years [CD] Anita O´day

Interpret: Anita O´day
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 29.10.2013
Cena bez DPH: 178 Kč
Cena  s  DPH: 215 Kč
Dostupnost: Na objednávku (3-30 dnů)

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

A Collection of Her Finest Verve Recordings 1957-1962

Skladby - Verve Years

  • Sweet Georgia Brown
  • a Nightingale Sang In Berkeley Square
  • Four Brothers
  • Love Me or Leave Me
  • Just One of Those Things
  • You're the Top
  • As Long As I Live
  • Thanks For the Memory
  • Pick Yourself Up
  • I'm Not Supposed To Be Blue Blues
  • Stompin'at the Savoy
  • Trav'lin' Light
  • the Moon Looks Down and Laughs
  • Pagan Love Song
  • Four
  • But Not For Me
  • Medley:'Swonderful/They Can't Take That Away From Me
  • Somebody's Cryin'
  • Night Bird
  • What's Your Story Morning Glory?
  • I Love You
  • Waiter,Make Mine Blues
  • We'll Be Together Again
  • Tenderly
  • Them There Eyes
  • Sing Sing Sing
  • Bewitched,Bothered and Bewildered
  • I Get a Kick Out Ofyou
  • Night and Day
  • No Moon At All
  • Time After Time
  • It Shouldn't Happen To a Dream
  • Just In Time
  • Let's Begin
  • Don't Be That Way
  • Remember
  • What a Little Moonlight Can Do
  • Stella By Starlight
  • No Soap,No Hope Blues
  • Takin'a Chance On Love
  • Ain't This a Wonderful Day
  • Do Nothin 'Till You Hear From Me
  • Johnny One Note
  • Take the "A" Train
  • Love For Sale
  • Angel Eyes
  • Ten Cents a Dance
  • You Turned the Tables On Me
  • Tea For Two
  • What is This Thing Called Love?
  • Honeysuckle Rose
  • Boogie Blues
  • Old Devilmoon
  • Mad About the Boy
  • Who Cares?
  • Mack the Knife
  • Fine and Dandy
  • My Funny Valentine
  • I've Got You Under My Skin
  • Under a Blanket of Blue
  • Mister Sandman
  • Stars Fell On Alabama
  • I Usedto Be Color Blind
  • Easy Come,Easy Go
  • Lover Come Back Tome
  • Rockand Roll Blues
  • the Lady is a Tramp
  • I've Got the World On a String
  • You Came a Long Way From St. Louis
  • the Song is You
  • Early Autumn
  • If the Moon Turns Green
  • You'd Be So Niceto Come Home To
  • Peel Me a Grape
  • Goodbye

Anita O´day vydává Verve Years v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Anita O´day. Bližší popis Verve Years bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů