CTRL+D3.000.000 produktů173.880 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Billie Holiday > CD 7 Classic Albums

7 Classic Albums [CD] Billie Holiday

Interpret: Billie Holiday
Nosič: CD (4 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 01.10.2015
Cena s DPH: 216 Kč
Dostupnost: V nabídce dodavatele
Odesíláme: 3-30 dnů po zakoupení

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

7 Classic Albums On A 4cd Set

Skladby - 7 Classic Albums

  • Strange Fruit
  • Trav´lin Light
  • He´s Funny That Way
  • The Man I Love
  • Gee, Baby, Ain´t I Good To You
  • All of Me
  • Billie´s Blues (I Love My Man)
  • Reading From Lady Sings the Blues
  • Lady Sings the Blues
  • Ain´t Nobody´s Business If I Do
  • Reading From Lady Sings the Blues/Trav´lin Light
  • Reading From Lady Sings the Blues
  • Billie´s Blues (I Love My Man)
  • Body and Soul
  • Reading From Lady Sings the Blues
  • Don´t Explain
  • Yesterdays
  • Please Don´t Talk About Me When I´m Gone
  • I´ll Be Seeing You
  • Reading From Lady Sings the Blues
  • My Man
  • I Cried For You
  • Fine and Mellow
  • I Cover the Waterfront
  • What a Little Moonlight Can Do
  • Day In-Day Out
  • A Foggy Day
  • Stars Fell On Alabama
  • One For My Baby (and One More For the Road)
  • Just One of Those Things
  • I Didn´t Know What Time It Was
  • Do Nothing Till You Hear From Me
  • Cheek To Cheek
  • Ill Wind
  • Speak Low
  • We´ll Be Togther Again
  • All or Nothing At All
  • Sophisticated Lady
  • April In Paris
  • I Wished On the Moon
  • But Not For Me
  • Say It Isn´t So
  • Our Love is Here To Stay
  • Nice Work If You Can Get It
  • Willow Weep For Me
  • My Man
  • Lover, Come Back To Me
  • Lady Sings the Blues
  • What a Little Moonlight Can Do
  • I´m a Fool To Want You
  • For Heaven´s Sake
  • You Don´t Know What Love is
  • I Get Along Without You Very Well
  • For All We Know
  • Violets For Your Furs
  • You´ve Changed
  • It´s Easy To Remember
  • But Beautiful
  • Glad To Be Unhappy
  • I´ll Be Around
  • The End of a Love Affair
  • All of You
  • Sometimes I´m Happy
  • You Took Advantage of Me
  • When It´s Sleepy Time Down South
  • There´ll Be Some Changes Made
  • Deed I Do
  • Don´t Worry ´Bout Me
  • All the Way
  • Just One More Chance
  • It´s Not For Me To Say
  • I´ll Never Smile Again
  • Baby Won´t You Please Come Home
  • Baby Won't You Please Come Home

Billie Holiday vydává 7 Classic Albums v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Billie Holiday. Bližší popis 7 Classic Albums bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů