CTRL+D3.000.000 produktů169.522 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ SK PL EN
StarShop.cz > Jazz> Ella Fitzgerald > CD Songbooks

Songbooks [CD] Ella Fitzgerald

Interpret: Ella Fitzgerald
Nosič: CD (3 disky)
Distribuce: BS
Vydání: 23.01.2012
Cena bez DPH: 135 Kč
Cena  s  DPH: 163 Kč
Běžná cena: 199 Kč
Dostupnost: Na objednávku (3-30 dnů)

Doručení: Dobírkou: 109 Kč • Platba předem: 89 Kč • Zásilkovna: 59/79 Kč • Osobní odběr: 0

Absolutely Essential 3cd

Skladby - Songbooks

  • Night And Day
  • Let´s Do It (Let´s Fall In Love)
  • I Get A Kick Out Of You
  • What Is This Thing Called Love ?
  • I´ve Got You Under My Skin
  • Ev´ry Time We Say Goodbye
  • Begin The Beguine
  • In The Still Of The Night
  • Miss Otis Regrets
  • All Of You
  • My Funny Valentine
  • Isn´t It Romantic?
  • There´s A Small Hotel
  • Bewitched, Bothered And Bewildered
  • Mountain Greenery
  • I Could Write A Book
  • I Didn´t Know What Time It Was
  • The Lady Is A Tramp
  • It Never Entered My Mind
  • Manhattan
  • It Don´t Mean A Thing (If It Ain´t Got That Swing)
  • In A Sentimental Mood
  • Rocks In My Bed
  • I Let A Song Go Out Of My Heart
  • Sophisticated Lady
  • Satin Doll
  • Don´t Get Around Much Anymore
  • Cottontail
  • Prelude To A Kiss
  • Solitude
  • All By Myself
  • Russian Lullaby
  • Let´s Face The Music And Dance
  • Blue Skies
  • Cheek To Cheek
  • Between The Devil And The Deep Blue Sea
  • Puttin´ On The Ritz
  • Alexander´s Ragtime Band
  • Always
  • Change Partners
  • Oh, Lady Be Good
  • My One And Only
  • Someone To Watch Over Me
  • But Not For Me
  • How Long Has This Been Goin´ On?
  • I Was Doing All Right
  • Soon
  • Looking For A Boy
  • Nice Work If You Can Get It
  • I´ve Got A Crush On You
  • Get Happy
  • Come Rain Or Come Shine
  • Ac-cent-tchu-ate The Positive
  • It´s Only A Paper Moon
  • That Old Black Magic
  • Ding Dong! The Witch Is Dead
  • Let´s Fall In Love
  • I´ve Got The World On A String
  • One For My Baby (And One More For The Road)
  • Over The Rainbow

Ella Fitzgerald vydává Songbooks v České republice v lokální distribuci. Internetový obchod zajišťuje prodej od interpreta Ella Fitzgerald. Bližší popis Songbooks bude doplněn.

Chci zasílat novinky tohoto interpreta:

Související zboží

Vyhledávání v 3.000.000 produktů