přidat k oblíbeným3.000.000 produktů154.371 zákazníků
Přihlásit | Obchodní podmínky | Prodejna Praha | Kontakt | FAQ FB SK PL EN
         Do Vánoc doručíme zboží s dostupností: skladem objednané do 22.12. 12:00 s přepravou PPL. Mimořádně otevřeno SOBOTA/NEDĚLE 11-14 hod pro osobní odběry.

Dokumenty

Ochrana osobních údajů

Informace o kupujících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Kupující vyplněním a odesláním objednávky prostřednictvím internetového obchodu dává prodávajícímu souhlas se správou, zpracováním a uchováváním svých osobních údajů za podmínek stanovených zákonem o ochraně osobních údajů.

Tyto údaje slouží především pro usnadnění objednávek zákazníků v budoucnu.

Osobní údaje kupujících jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Osobní údaje kupujících prodávající nepředává žádné další osobě.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření prodávajícím archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze prodávajícímu.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti kupujícího vymazat z databáze prodávajícího.

Vyhledávání v 3.000.000 produktů

Levné parfémy Sodastreamy


seznamka